Magyar Orchidea Társaság

Elérhetőségek
Magyar Orchidea Társaság
1221 Budapest, Murányi utca 16/A.
Nem látogatható!

Magyar Orchidea Társaság

A Magyar Orchidea Társaság (MOT) 1976-ban alakult, és 1991-től lett önálló szervezet, közhasznú egyesületként működik. A MOT közhasznú tevékenységei: tudományos tevékenység, nevelés, oktatás, természetvédelem, környezetvédelem.
Az egyesület negyedévi rendszerességgel folyóiratot ad ki (Orchidea és Bromélia), kutatási, oktatási csereprogramokat szervez belföldön és külföldön egyaránt.
A Magyar Orchidea Társaság Tagjai az orchideákat szerető, az orchideák iránt szakmailag, vagy hobbi szinten érdeklődő emberek.
A MOT tagja lehet bárki, aki az éves tagdíjat megfizeti, és a Társaság Alapszabályát elfogadja. Minden hónap harmadik keddjén klubnapot tartunk a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár épületében (Vajdahunyadvár).
Beszélgetések,tapasztalatcserék folynak az orchideák tartásáról, gondozásáról és előadások hangzanak el szakemberektőlÉvente kétszer megszervezzük és lebonyolítjuk az Orchidea és bromélia kiállítást. A rendezvény a Tagok aktív részvételével valósul meg. A MOT Tagjai a kiállításainkat ingyenesen látogathatják. Szakkönyvtár, szakmai kirándulások, negyedévente megjelenő Orchidea és Bromélia újság, kedvezményes növényvásárlási lehetőség.
Jókedvű csapat, felejthetetlen kirándulások, izgalmas kiállítási előkészületek, és közös öröm a sikeres kiállításokon. Szeretettel várunk Tagjaink sorába és kiállításainkon!

Képek
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner